Zbiranje osebnih podatkov

Z izpolnitvijo obrazca kupec dovoljuje, da podjetje FRISTADS d.o.o., kot upravljalec osebnih podatkov vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje, hrani in posredouje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira:  ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov. Poleg podatkov, ki jih kupec vnese ob izpolnitvi pristopnega obrazca, se zbirajo tudi naslednji podatki o nakupu: naziv artikla, količina artikla, enota mere, šifra artikla, cena na enoto mere, vrednost nakupa, čas nakupa, številka dokumenta o nakupu – računa.

Fristads d.o.o. zbira vaše podatke v primeru izvedbe spletnega nakupa, nakupa na podagi zahteve poslane na sedež podjetja.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.fristads.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Fristads  d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov,  prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletne trgovine in podjetja Fristads d.o.o.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta ali na drug, zgoraj opisan način, v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja Fristads d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).

Uporabnik z izpolnitvijo obrazca in s sprejetjem teh splošnih pogojev tudi potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z določbami ZVOP-1.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Ko zbiramo uporabniške podatke na naši spletni strani, to storimo, da vam zagotovimo najbolj udobno nakupovalno izkušnjo. Vaših podatkov ne bomo prodali, dali v skupno rabo ali kako drugače prenesli na tretje osebe, razen za opravljanje naslednjih storitev:
  • delovanje in vzdrževanje spletne strani
  • dostavo naročenih izdelkov in storitev, za katere se strinjate
  • obveščanje o naših izdelkih in storitvah.
Aktivno si prizadevamo sprejeti vse potrebne ukrepe za zagotovitev najvišje možne varnosti podatkov in upoštevati zakonske določbe pri obravnavanju uporabniških podatkov. Vsi naši zaposleni morajo spoštovati zaupnost vaših osebnih podatkov.
 
Tretjim družbam se nato lahko po potrebi omeji dostop do vaših podatkov, da bi dostavili ali izvedli izdelke in / ali storitve, ki ste jih naročili. Lahko ste prepričani, da bomo tej družbe razkrili le obvezne podatke - in samo za opravljanje potrebnih storitev.
 
Podatke bomo uporabljali le, kot je opisano zgoraj ali kot smo pojasnili, ko zahtevamo informacije. Zahteva vaše izrecno soglasje (»opt-in«), da bomo lahko vaše podatke uporabljali za druge namene. Če se strinjate, da boste prejeli naše novice, vam lahko zagotovimo informacije o novih izdelkih in promocijah. Na naši spletni strani ali po e-pošti se lahko kadar koli odjavite iz prejemanja novic.